Home > #Hoofdnieuws > WRC: Neuville tevreden na nieuwe testen

WRC: Neuville tevreden na nieuwe testen

Hyundai heeft de afgelopen week uitgebreid ontwikkelingswerk verricht in Finland, met het oog op het vervolg van het WRC-seizoen. Zowel Thierry Neuville als de regerende wereldkampioen Ott Tänak waren er aan het werk.

Snelle gravelwegen zijn niet de favoriete ondergrond van de i20 WRC, maar teammanager Andrea Adamo merkte heel wat progressie op “en na zijn crash van vorige week was het tevens belangrijk dat Thierry Neuville weer in de wagen zat”, gaf de Italiaan nog mee.

Thierry Neuville was zelf tevreden: “Dankzij de inspanningen en reacties van het hele team konden we meteen verdergaan waar we vorige week waren gebleven. Het was leuk om weer achter het stuur van onze Hyundai i20 Coupe WRC te zitten. We hebben twee zeer productieve dagen in de auto doorgebracht op veeleisende maar mooie wegen – en het was in veel opzichten het perfecte cadeau voor mijn verjaardag op dinsdag! – We gaan weer aan de slag en doen waar we van houden.”

Morgen, vrijdag, weten we mogelijk of Neuville in het najaar een WK-wedstrijd voor eigen volk kan rijden.

error: Alert: Content is protected !!