Home > Moto > Internationaal > Moto: Cresson bereidt zich voor in Francorchamps en Assen

Moto: Cresson bereidt zich voor in Francorchamps en Assen

Nu de herneming van het motorrace seizoen steeds dichterbij komt, heeft ook onze landgenoot Loris Cresson zich verder voorbereid op zijn seizoen in de World Supersports. Hij deed dat met een trackday op Francorchamps en met twee dagen op Assen, waar hij voor het eerst sinds lang opnieuw kon kennismaken met zijn Yamaha R6.

foto: ©RPM84

We hebben eindelijk de machine nog eens in beweging gekregen, al was het dan maar een testsessie”, zegt Loris Cresson. “Ik was zo blij dat ik in Spa weer op de motor kon. We legden heel wat rondes af en leverden goed werk. Op de trackday in Assen waren er heel wat tragere mensen, dus was het daar moeilijker om goede rondes te rijden. Ik verbeterde mijn feel met de motor, en was tevreden met hoe het liep. Het was bijna vier maanden geleden dat ik nog gereden had, van de races op Philip Island. Het is een nieuw team met nieuwe mensen maar ik heb de indruk dat we elkaar al begrijpen en dat we weten wat er moet gebeuren eens we terug gaan racen. Het gevoel in de machine maakt me optimistisch voor de rest van het seizoen. Ik kan niet wachten om te zien hoe de nieuwe kalender er zal uitzien.

error: Alert: Content is protected !!