Home > #Hoofdnieuws > IGTC: Bentley trekt zich terug

IGTC: Bentley trekt zich terug

Opnieuw slecht nieuws uit de GT-wereld. Nadat Porsche gisteren eerder bekend maakte dat het op het einde van dit jaar de stekker uit het IMSA-programma trekt, maakte Bentley vandaag bekend dat het zich terugtrekt uit het Intercontinental GT Challenge-kampioenschap, en dit met onmiddellijk effect.

Het team won eerder dit jaar nog de 12 Uur van Bathurst, maar de focus zal nu volledig gelegd worden bij de klantenteams zoals K-PAX. Met die wagen zal onze landgenoot Maxime Soulet wél nog aantreden tijdens de 24 Uur van Spa.

You may also like
Circuit: Supercars en IGTC ontmoeten elkaar in Bathurst
Industrie: Bentley start opnieuw met de productie
In een notendop: het nieuwste van Porsche, Bentley, McLaren en Alpine
IGTC Bathurst: Soulet erg gelukkig
error: Alert: Content is protected !!