Home > #Hoofdnieuws > F1 2020: bevestiging van de kalenders en GP van België

F1 2020: bevestiging van de kalenders en GP van België

Autosportwereld.be bracht eerder al het nieuws over de nieuwe F1-kalender en de GP van België en vandaag wordt het nieuws officieel bevestigd.

Het F1-seizoen start dus in Oostenrijk, met een dubbele afspraak op 5 en 12 juli, officieel gaat het om twee verschillende wedstrijden, met de “Formula 1 Rolex Großer Preis von Österreich” en de “Formula 1 Pirelli Großer Preis der Steiermark”. Gene van beide wedstrijden staat open voor het publiek.

De promotor van de Belgische Grote Prijs Formule 1, bevestigt dat de race die op 30 augustus 2020 op het circuit van Spa Francorchamps staat gepland, ook achter gesloten deuren zal plaatsvinden. Dat in strikte overeenstemming met de gezondheidsrichtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en in samenspraak met de Federale en Waalse Regering.

error: Alert: Content is protected !!