Home > Rally > Divers > Nieuw strijdwapen op de Nederlandse rallywegen

Nieuw strijdwapen op de Nederlandse rallywegen

Via Facebook konden we gisteren vaststellen dat het team rond Gert-Jan Kobus een nieuwe rallywagen hebben gekocht en vandaag heeft het team de aankondiging gedaan!

Foto: © Kobus Tuning Rallyteam

Vandaag zien we op Facebook dat het om een nieuwe Skoda Fabia R5 gaat. Tijdens de Circuit Short Rally 2019 hebben Gert-Jan en Martin al een korte eerste kennismaking met de Skoda Fabia R5 gehad. Met de Skoda waarmee Gert-Jan zijn Broer Hermen enkele jaren reed, mocht Gert-Jan eenmalig een wedstrijd rijden. Met een tweede plaats algemeen en diverse scratch tijden was het R5 debuut meteen een groot succes! Toch zal het voor Gert-Jan een grote stap zijn om de voorwiel aangedreven Peugeot 208 R2 permanent in te ruilen voor de veel snellere vierwielaangedreven Skoda Fabia R5.

“Ik ben zeer blij en dankbaar dat ik deze stap mag maken. Ik kan niet wachten om met dit kanon de rallypaden op te gaan en het potentieel van de Skoda te ontdekken. Het zal niet makkelijk worden, maar ik hoop mezelf snel aan te kunnen passen aan de Skoda en uiteindelijk mee te kunnen doen om de ereplaatsen”, aldus een zeer enthousiaste Gert-Jan Kobus.

error: Alert: Content is protected !!