Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Mathieu Eloy in corona-tijden?

Wat doet Mathieu Eloy in corona-tijden?

Omdat wij de autosport een zeer warm hart toedragen, blijven we ook in deze vervelende tijden actief. Heel wat rijders, teambazen, fotografen, medewerkers en fans moeten noodgedwongen van de circuits en rallywegen wegblijven, maar wat doen zij in tussentijd? Vandaag is het de beurt aan Mathieu Eloy.

“Ik ben net teug van een dagje Genk (karting), het was zalig, ik heb het echt gemist. We hebben heel lang stilgelegen, we zijn manieren aan het zoeken om toch dat gevoel te behouden, zodat we klaarstaan als het kampioenschap wordt hervat. Ik heb mij vooral met autosport beziggehouden, voorbereidingen, fysiek trainen, ik heb nu ook een racesimulator staan. Voor de rest ben ik gewoon thuisgebleven. Er is altijd wel iets te doen, thuis heb ik bijvoorbeeld mijn kamer verbouwd. Dat zijn allemaal waarvoor je geen tijd hebt tijdens niet corona-tijden. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Ik ben nog maar een beginnende rijder en het is nog maar mijn tweede seizoen, ik keek er naar uit. Sponsoring is nog altijd het belangrijkste in de autosport. Het moeilijkste aan nieuw zijn, is die sponsors aantrekken, maar je kan die mensen nu ook niets beloven. Je kan niet zeggen dat er misschien ooit wordt gereden. Op de simulator leer je natuurlijk veel bij, maar het is niet hetzelfde als op het circuit.”

error: Alert: Content is protected !!