Home > Circuit > TCR Europe 2020: dan toch geen start in Zolder

TCR Europe 2020: dan toch geen start in Zolder

TCR Euro Series Ltd. heeft de herziene kalender voor de 2020 TCR Europe Series afgerond. Vergeleken met het voorlopige ontwerp dat op 11 mei is uitgegeven, is de start van het seizoen met drie weken vervroegd tot 21/23 augustus in Le Castellet.

De data en locaties van de volgende vier evenementen zijn bevestigd in Zolder, Monza en Spa, terwijl het seizoen in Jarama in het eerste weekend van november zal eindigen. Zolder is dus niet meer de eerste race van het seizoen.

De serie-promotor Paulo Ferreira gaf tekst en uitleg: “We hadden de gelegenheid om het evenement op Paul Ricard in augustus te houden omdat dat een eerdere start en finish van het seizoen betekende. Ik denk dat we ons best hebben gedaan, gezien de door de situatie opgelegde vertragingen en beperkingen. We willen al onze concurrenten bedanken voor hun geduld, plus de circuits en de promotors van de andere series voor hun proactieve samenwerking.

TCR Europe Series:

21/23 Augustus – Le Castellet
11/13 September – Zolder
25/27 September – Monza 
9/11 Oktober – Barcelona
22/24 Oktober – Spa-Francorchamps
6/8 November – Jarama

error: Alert: Content is protected !!