Home > Circuit > In een notendop: E-Circuit

In een notendop: E-Circuit

  • Virtual Belcar – Morgen gaat het virtuele Belcar-kampioenschap van start. Op het Circuit van Spa Francorchamps zullen de minder ervaren simracers strijden om de overwinning in de Zolder Touring Cup. De twee best geklasseerden van elke klasse krijgen een wildcard om op zondag mee te doen aan de échte Virtual Belcar. De races zijn live te volgen. Een startuur voor morgen is nog niet gecommuniceerd. Over de Virtual Belcar-race van zondag is wel meer duidelijkheid: een 3-uur durende race te Spa met de start om 18u, live te volgen via YouTube.

  • Porsche TAG Heuer Esports Supercup – De virtuele Porsche Supercup, waar de beste simracers ter wereld aan meedoen, is reeds toe aan de derde manche. De race zal gereden worden op Donington Park. In de tussenstand staat Dayne Warren (Logitech G Altus Esports) aan de leiding. Max Verstappen kon afgelopen weekend ook mooie resultaten neerzetten en eindigde in Barcelona als tweede.

  • Virtual Formula E – Morgen trekt de Formula E #Raceathome challenge naar het virtuele stratencircuit van Berlijn. Pascal Wehrlein leidt momenteel in de algemene tussenstand, met Maximilian Günther en Stoffel Vandoorne op plek twee en drie.
You may also like
E-Circuit: Cornelis en Stockmans opnieuw een klasse te sterk
E-Circuit: Deletraz wint SRO E-Sports race in Barcelona
E-Circuit: Haems & co winnen thriller op Circuit Zolder
E-Circuit: Deelnemerslijst 24 Uur van Le Mans
error: Alert: Content is protected !!