Home > Industrie > Een regenboog van Bentley kleuren

Een regenboog van Bentley kleuren

Bentley heeft twee versies van het symbool van hoop gedefinieerd tijdens de Covid-19 – crisis, de regenboog. Door middel van zeven van zijn eigen levendige verfkleuren te combineren, die beschikbaar zijn als onderdeel van het Bentley-spectrum, werd een unieke Bentley Mulliner Bacalar gecreëerd.

Een recente online wedstrijd voor Bentley collega’s en hun families om hun eigen Bentley Mulliner Bacalar te ontwerpen, resulteerde in een prachtige winnaar met een regenboogthema. De echte productie beperkt zich tot slechts 12 auto’s, maar kan iedereen zich zijn droomspecificatie voorstellen uit Bentley’s ongeëvenaarde gamma van interieur- en exterieurkleuren. Beoordeeld door Bentley’s Design Director, Stefan Sielaff, werd een winnaar geselecteerd voor zowel het exterieur als het interieur. De winnaar van het exterieur was Eleanor, wiens levendige concept met regenboogthema de huidige situatie weerspiegelde met een symbool van dankbaarheid en hoop.

Bentley’s regenbogen komen in een tijd van voorzichtig optimisme als de productie in Crewe wordt hervat. Ondertussen worden 3D-printmachines gebruikt om meer dan 30.000 gelaatsschermen te produceren, volledig ter plaatse vervaardigd in Crewe, bestemd voor de zorgsector in Cheshire en inclusief alle 95 verpleeghuizen, de NHS en lokale gemeenschapsdiensten. Bentley schenkt ook persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zoals handschoenen (tot nu toe meer dan 20.000 paar), gezichtsmaskers, veiligheidsbril en stoelhoezen. Technisch werkloze collega’s hebben ook de Bentley’s ‘Maaltijden op 22 inch wielen’ service uitgebreid, waarbij vrijwilligers voedselpakketten en essentiële medische benodigdheden in de gemeenschap afleveren.

error: Alert: Content is protected !!