Home > Rally > BRC > E-Rally: spannende strijd tijdens eerste rally online BRC

E-Rally: spannende strijd tijdens eerste rally online BRC

In september kan het BRC terug aanvatten, met als eerste rally de Omloop van Vlaanderen. Tot dan is het nog even wachten maar gelukkig kunnen de fans en rijders zich ondertussen amuseren met het online BRC. De eerste wedstrijd te Monte Carlo zorgde alvast voor een spannende strijd vooraan in het veld!

Foto’s © Sim Vansevenant

De voorlaatste dag was het namelijk nog steeds Sim Vansevenant (SRD_Flatout) die aan de leiding stond. Hij had een voorsprong van twintig seconden en niemand leek daar nog iets aan te kunnen veranderen. Dat was echter buiten Dennis017 en de Fransman PauloFRFG gerekend, want zij sprongen nog over Vansevenants tijd. Dennis017 won zo de eerste rally met een verschil van 2,5 seconden en krijgt daardoor een co-drive naast Vincent Verschueren cadeau.

De tweede rally is reeds van start gegaan en wordt verreden te Hawkes Bay (Nieuw-Zeeland).

You may also like
E-Rally: onze man in de Jobfixers BRC simulator
E-Rally: eerste rally online BRC reeds van start gegaan
Wat doet Sébastien Bedoret in corona-tijden?
BRC: virtueel Jobfixers BRC in samenwerking met de RACB
error: Alert: Content is protected !!