Home > Circuit > E-circuit: CUPRA start eigen simracing series

E-circuit: CUPRA start eigen simracing series

CUPRA heeft besloten om een eigen simracing series te starten. In samenwerking met platform RaceRoom en de WTCR racesimulators, wordt de CUPRA eSeries een kampioenschap dat bestaat uit dertien races waarin autosport fans van over de hele wereld hun vaardigheden kunnen tonen.

Tot 24 mei kan iedereen die wil deelnemen aan het Time Attack event op de virutele Nürburgring, door snelle rondjes neer te zetten kan je punten verdienen. De 24 snelste rijders kwalificeren zich voor de eerste multiplayer race en zullen het tegen elkaar opnemen op 30 mei op de Nürburgring. De seizoensfinale is op 31 oktober, op het virtuele circuit van Macau. De races zijn live te volgen op het YouTube kanaal van CUPRA.

You may also like
Extreme E: Abt Sportsline en CUPRA samen aan de start
PURE ETCR: Cupra stapt als eerste in
Cupra E Racer vandaag officieel
TCR gaat elektrisch
error: Alert: Content is protected !!