Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Dirk Vermeersch in corona-tijden?

Wat doet Dirk Vermeersch in corona-tijden?

Omdat wij de autosport een zeer warm hart toedragen, blijven we ook in deze vervelende tijden actief. Heel wat rijders, teambazen, fotografen, medewerkers en fans moeten noodgedwongen van de circuits en rallywegen wegblijven, maar wat doen zij in tussentijd? Vandaag is het de beurt aan Dirk Vermeersch.

“Op sportief vlak is er niet veel gebeurd, onze wagen staat helemaal klaar, maar helaas werd de ene na de andere rally geannuleerd. Wat ik ook niet goed begrijp want in rally, zeker een regionale VAS-rally is er niet al te veel volk en je rijdt samen met iemand die je kent, dus is er voorlopig heel weinig tot geen activiteit. We hebben ook een wijnhandel, 75% procent van onze klanten is horeca. Nu hebben we andere plannen moeten maken om meer te verkopen aan particulieren met onder meer online verkoop, take-away. We zetten met onze wijn nu echt wel in op online, we zijn ook bezig met teams en andere organisaties die dan speciale voorwaarden krijgen.

Het is nu wel alle hens aan dek, goed dat er thuis nog redelijk wat wijn wordt gedronken. We zijn van 100% terug naar 25% moeten gaan, nu zijn we stilletjes aan terug aan het opbouwen en gaan we terug richting de 75%. We recupereren wel een beetje. We moeten onszelf aanpassen aan de markt en hopen dat de horeca snel terug zal openen. Ons rallyprogramma maakt ook deel uit van de promotie voor onze wijnen, reclame op de wagens wat toch wel rechtstreekse publiciteit is, dat valt nu allemaal weg. Ik hoop dat er vanaf augustus terug wordt gereden, we zijn klaar om te rijden.”

error: Alert: Content is protected !!