Home > F1 > F1: ‘Alonso is klaar voor een terugkeer’

F1: ‘Alonso is klaar voor een terugkeer’

Alonso’s teambaas van bij Renault, Flavio Briatore zegt dat de tweevoudige wereldkampioen een pauze heeft kunnen nemen en nu klaar is voor een terugkeer. Hoewel er nog geen enkele race heeft plaatsgevonden dit jaar, draait de transfermarkt in de Formule 1 al op volle toeren, Sainz vervangt Vettel bij Ferrari en Ricciardo vervangt Sainz bij McLaren. Bij Renault blijft er dus nog een zitje vrij (voorlopig). Alonso heeft al laten weten dat hij een terugkeer ziet zitten en er zijn al gesprekken geweest met het Franse team.

Flavio Briatore sprak in La Gazetta dello Sport over de Spanjaard en zijn eventuele terugkeer. “Fernando voelt zich gemotiveerd. De twee jaar buiten de F1 hebben hem deugd gedaan. Hij heeft alles op een rijtje kunnen zetten en is klaar voor een terugkeer.”

You may also like
WEC: Alonso wil graag deel uitmaken van het nieuwe tijdperk met hybridewagens
Divers: Fernando Alonso doneert 300 000 mondmaskers aan UNICEF
WEC: 6 Uur van Spa
WEC: Alonso aan het woord
error: Alert: Content is protected !!