Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Nicolas Gilsoul in corona-tijden?

Wat doet Nicolas Gilsoul in corona-tijden?

Omdat wij de autosport een zeer warm hart toedragen, blijven we ook in deze vervelende tijden actief. Heel wat rijders, teambazen, fotografen, medewerkers en fans moeten noodgedwongen van de circuits en rallywegen wegblijven, maar wat doen zij in tussentijd? Vandaag is het de beurt aan Nicolas Gilsoul, één van de beste corijders in de wereld en meervoudig vicewereldkampioen, in het gezelschap van Thierry Neuville.

Ik zit ook thuis, net als de meesten van jullie”, opent Nicolas Gilsoul. “Uiteraard mis ik de rallysport enorm en dat zal het geval zijn voor alle lezers hier. Ik kijk ook enorm uit naar de eerste momenten weer in een rallywagen, al is het nog onzeker wanneer dat zal zijn en ook waar. De tijd zal het ons leren. Ik ben ook benieuwd hoe de sport hier zal uit komen, maar eens we terug in de wagen zitten, gaan Thierry en ik er vol voor gaan, dat is beloofd! Verder doe ik uiteraard aan sport, dat is noodzakelijk in deze tijden om fysiek en mentaal gezond te blijven en ik heb ontdekt dat ik graag… kook. Koken vergt heel wat betrokkenheid en je moet je focussen om tot een goed resultaat te komen en dat laat je toe om even alles te vergeten en het is… lekker. Ik probeer wel gezond te koken, met veel groenten, vis… Uiteraard ben ik er nu ook meer voor mijn gezin en dat is ook heel fijn. Ik besef ook hoe geweldig de Ardennen zijn om te wonen, onze regio biedt rust, groen en alle mogelijkheden om buiten te zijn. Ik hoop uiteraard dat iedereen gezond blijft en dat we elkaar over afzienbare tijd terug zien, want onzer rallygemeenschap is fantastisch!

error: Alert: Content is protected !!