Home > Circuit > In een notendop: E-Circuit en Virtual Formula E

In een notendop: E-Circuit en Virtual Formula E

  • Porsche Mobil 1 Supercup Virtual Edition – Vandaag werd de laatste manche verreden van de virtuele Porsche Supercup. De strijd om het kampioenschap ging tussen Larry ten Voorde, Ayhancan Güven en Dylan Pereira. Doordat een sterke ten Voorde beide races te Monza als eerste eindigde werd deze jonge Nederlander terecht bekroond als kampioen. Onze landgenoot Laurens Vanthoor deed het zeer goed maar viel van een vierde plaats terug naar de staart van het veld door een drive through-penalty.

  • Formula E virtual Edition – Vandaag werd er ook virtueel Formula E gereden. De race vond plaats op het stratencircuit van Hong Kong waarbij Wehrlein als eerste over de finish reed. Stoffel Vandoorne werd tweede, Calado derde.

  • SRO E-Sport GT Series – Morgen rijden de GT World Challenge-piloten hun derde virtuele race. Na eerder geracet te hebben op Silverstone en het Circuit van Spa Francorchamps trekt men naar de Nürburgring. Uiteraard kan u deze race morgen live bij ons volgen. Luigi di Lorenzo (Aston Martin) leidt het kampioenschap momenteel met 27 punten. Marcucci en Jordan Pepper staan op een gedeelde tweede plaats met 25 punten.
You may also like
E-Circuit: Cornelis en Stockmans opnieuw een klasse te sterk
E-Circuit: Deletraz wint SRO E-Sports race in Barcelona
E-Circuit: Haems & co winnen thriller op Circuit Zolder
E-Circuit: Deelnemerslijst 24 Uur van Le Mans
error: Alert: Content is protected !!