Home > Circuit > In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?

In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?

  • MotoGP: door de maatregelen en het goede beleid van de regering van Andorra rond het coronavirus, kunnen de MotoGP rijders die in Andorra verblijven hun training hervatten op het Andorra Pas de la Casa circuit. Onder meer Maverick Vinales en Alex Rins waren op de afspraak.
  • IndyCar: de Firestone GP van St.-Petersburg is de seizoensfinale van het IndyCar seizoen. De kalender is opnieuw hertekend en op 25 oktober vindt de laatste racen van het seizoen plaats. Het seizoen bestaat nu uit vijftien races.
  • F1 Ricciardo: volgens verschillende media heeft Ricciardo een contract getekend bij McLaren. Er wordt verwacht dat het team uit Woking dit binnenkort zal bekendmaken. Ricciardo komt in de plek van Sainz, die naar Ferrari zou verhuizen.
You may also like
In een notendop: E-Circuit
F1: het ontstaan van de koningsklasse in de autosport
E-circuit: Russell en zijn Williams winnen in Spanje
Circuit: IndyCar seizoen begint op zes juni
error: Alert: Content is protected !!