Home > #Hoofdnieuws > BRC: geen TAC Rally in 2020

BRC: geen TAC Rally in 2020

De organisatie van de TAC Rally heeft laten weten dat de rally in Tielt dan toch wordt geannuleerd. Nog niet zo lang geleden had de organisatie bekendgemaakt dat de TAC Rally werd uitgesteld naar een latere datum, maar dit blijkt nu niet door te gaan. De organisatie van de TAC Rally organiseert ook de East Belgian Rally, die wel nog doorgaat in september. Het is nog maar de vraag of er nog rally’s volgen, want alles organiseren op zo’n korte periode is zeker niet gemakkelijk.

You may also like
BRC – TAC Rally: de shakedown door de lens van Lorenz Deschuyttere
Terugblik BRC & VAS 2021 door Lorenz
BRC Wallonie: dag één door de lens van Gilles
Beelden van de Aarova Rally 2020
error: Alert: Content is protected !!