Home > Circuit > In een notendop: Extreme E, Torq GP, Supercars Eseries

In een notendop: Extreme E, Torq GP, Supercars Eseries

  • Extreme E: FIA Junior WRC rijder Catie Munnings zal volgend jaar deelnemen aan het eerste seizoen van Extreme E. Het nieuwe kampioenschap heeft afgelopen week ook bekendgemaakt dat er evenveel vrouwen als mannen aan de start moeten staan.
  • Torq GP: een nieuwe serie onder impuls van voormalig racer Thomas Bleiner, gericht op een start in 2022. Elektrische autosport wordt steeds belangrijker, waardoor het mooie geluid van de motoren vaak wordt opgeofferd. Torq GP is een alternatief.
  • Supercars Celebrity Eseries: de CEO van het McLaren F1 team, Zak Brown is uitgenodigd om deel te nemen aan de Supercars Eseries race voor celebrities. Komende maandag nemen bekende mensen het tegen elkaar op in een race op het Mount Panorama circuit in Bathurst.
You may also like
Extreme E: Rosberg Xtreme in zee met Johan Kristoffersson
Extreme E: Abt Sportsline en CUPRA samen aan de start
Extreme E: Chip Ganassi Racing bevestigt deelname aan Extreme E
error: Alert: Content is protected !!