Home > #Hoofdnieuws > Zuhal Demir steunt Duivelsberg

Zuhal Demir steunt Duivelsberg

Onze woorden over de situatie rond de vergunning van het Duivelsbergcircuit waren nog niet helemaal koud, of we kregen al een reactie van het kabinet van minister Zuhal Demir, er mag dus nog steeds hoop gekoesterd worden.

Vlaams minister Zuhar Demir laat in die reactie alvast weten dat ze het dossier uit het slop wil trekken en zat de voorbije weken al samen met de aanvrager (de uitbater van het rallycrosscircuit) en haar administratie om te kijken hoe er kan worden tegemoet gekomen aan de redenen voor het negatief advies.

Ter herinnering, begin maart bracht de minister zelf nog een bezoek aan het circuit om de fans en organisatie te steunen.

You may also like
BK RX: BRCV geeft een stand van zaken
Voorlopig geen vergunning voor Duivelsberg
BK RX: Demir wil circuit openhouden
BK RX: Opener met maartse buien
error: Alert: Content is protected !!