Home > #Hoofdnieuws > VAS: alle kampioenschappen geannuleerd

VAS: alle kampioenschappen geannuleerd

De VAS heeft via een document op de sociale media laten weten dat alle kampioenschappen 2020, gaande van rally en rallysprint, over slalom, classic, challenge, marathon tot rallycross, komen te vervallen.

Individuele wedstrijden kunnen buiten kampioenschap plaatsvinden, met de steun van de Vlaamse federatie. Ook organisatoren die hun wedstrijd wensen te verplaatsen kunnen dat, met steun van de VAS, maar 2020 zal dus de geschiedenis ingaan als het jaar zonder VAS-kampioenen. Meer en meer wordt duidelijk dat ondanks de mogelijkheid om sportevenementen te voorzien vanaf 1 augustus 2020, de organisatorische moeilijkheden, onder meer op vlak van vergunningen, maken dat we dit jaar weinig tot geen autosport zullen zien, zeker buiten gesloten omlopen.

error: Alert: Content is protected !!