Home > #Hoofdnieuws > F1 2020: nu Spa wel weer op de kalender

F1 2020: nu Spa wel weer op de kalender

Elke dag verandert de kalender van de F1, dat meldt La Dernière Heure vanavond. Nu zou er een kalender zijn met twee GP’s in Oostenrijk begin juli, dan twee andere in Engeland op Silverstone (19 en 26 juli), om dan naar Barcelona te gaan op 9 augustus voordat hij op 23 augustus naar Boedapest gaat. Zoals bevestigd door Italianen, zou er dan een GP worden gehouden in Monza op 6 september in Italië, voor de Belgische GP in Francorchamps op 13 september.

De races zouden dan buiten Europa worden verreden in Baku op 20 september, Sochi (Rusland) op 27 oktober, China op 4 oktober en vervolgens Japan (11 oktober), de Verenigde Staten (25 oktober), Mexico (1 november), Brazilië (8 november), Vietnam (22 november), twee races in Bahrein (29 november en 6 december) en de finale zoals aangekondigd in Abu Dhabi op 13 december.

error: Alert: Content is protected !!