Home > Circuit > E-circuit notendop: F1 virtual GP, 24 uur van Le Mans en EuroNascar

E-circuit notendop: F1 virtual GP, 24 uur van Le Mans en EuroNascar

Foto ©: Formula 1

  • F1 virtual GP: komende zondag is er opnieuw een virtuele GP van F1. Normaal gezien zou Zandvoort het decor zijn, maar omdat het Nederlandse circuit niet in de F1 2019 game zit, wordt er nu gereden op het circuit van Interlagos (Brazilië). Charles Leclerc gaat voor een perfect rapport en drie op drie. Hij krijgt opnieuw concurrentie van collega F1-rijders zoals Albon, Giovinazzi, Russell, Latifi en ook van onder meer AC Milan kapitein Alessio Romagnoli. De race is live te volgen op de officiële F1 kanalen vanaf 19u00.
  • 24 uur van Le Mans: de virtuele editie van de 24 uur van Le Mans wordt georganiseerd van 13-14 juni. Het is nog niet zeker, maar Gérard Neveu, directeur van WEC en de ACO zouden het evenement op poten zetten. Het evenement staat los van de Le Mans esports Series. We mogen wel verwachten dat topppers zoals Buemi aan de start verschijnen.
  • EuroNascar: Guillaume Deflandre wint de eerste race van de EuroNascar Esports Series op het Brands Hatch circuit op iRacing. Loris Hezemans werd tweede en Lasse Sorensen derde die een geweldige inhaalrace heeft gereden (31ste gestart), werd derde.
You may also like
In een notendop: E-Circuit
E-circuit: Russell en zijn Williams winnen in Spanje
E-circuit: WSeries lanceert een nieuw eSports kampioenschap, alleen voor vrouwen
E-circuit: Vandoorne pole, Albon voorkomt drie op drie van Leclerc
error: Alert: Content is protected !!