Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Vincent Verschueren in corona-tijden?

Wat doet Vincent Verschueren in corona-tijden?

Omdat wij de autosport een zeer warm hart toedragen, blijven we ook in deze vervelende tijden actief. Heel wat rijders, teambazen, fotografen, medewerkers en fans moeten noodgedwongen van de circuits en rallywegen wegblijven. Maar wat doen zij in tussentijd? Vandaag vroegen we het aan Vincent Verschueren, BRC-rijder en Belgisch kampioen rally in 2017.

“Ik doe wat ik nog kan doen van werk, blijven werken is belangrijk om de economie draaiende te houden. Als er geen werk genoeg is, probeer ik thuis alles op orde te zetten en ga ik af en toe gaan sporten, bijvoorbeeld lopen. Een simulator heb ik niet, ik ben nog van de old school generatie, dat is niet echt iets voor mij. Voor de rest is het eigenlijk aftellen tot wanneer de autosports opnieuw begint.”

You may also like
BRC: geen TAC Rally in 2020
E-rally: Dynamixx partner van het virtuele Jobfixers BRC
BRC: KAMV onthult hoopvol het programma van de 61ste ConXioN Omloop van Vlaanderen
E-Rally: eerste rally online BRC reeds van start gegaan
error: Alert: Content is protected !!