Home > Rally > Divers > Rally: geen kampioenschap meer in Nederland

Rally: geen kampioenschap meer in Nederland

In Nederland heeft de KNAF, de Nederlandse federatie, besloten alle rallykampioenschappen op te schorten tot 2021. Individuele wedstrijden mogen, na 1 juni, wel plaatsvinden. De onderliggende reden is uiteraard de wereldwijde corona-uitbraak. De KNAF geeft dit mee als conclusie: “Het Bestuur Sectie Rally wenst dat we dit jaar allemaal nog van onze geliefde sport kunnen genieten, maar is zich bewust dat een eerlijk kampioenschap niet meer tot de mogelijkheden behoort. Als we na 1 juni weer meer vrijheid hebben wil het Bestuur Sectie Rally niemand onder druk zetten met een mogelijk samengepakt programma. Ook willen we de organisatoren de vrijheid geven om er alsnog een succesvol evenement van te maken, zij het met een goed eendaags- en/of short-rally evenement.

error: Alert: Content is protected !!