Home > Circuit > INDYCAR: INDY 500 VERPLAATST NAAR AUGUSTUS

INDYCAR: INDY 500 VERPLAATST NAAR AUGUSTUS

Foto ©: Indycar/ Jason Porter

Editie 104 van de Indianapolis 500 zal niet gereden worden 24 mei dit jaar, maar op 23 augustus. Het snelgroeiende coronavirus zorgt ervoor dat de race niet kan doorgaan. “De maand mei is mijn favoriete periode van het jaar, net zoals onze fans ben ik teleurgesteld dat we de Indy 500 moeten verschuiven naar een andere datum. De gezondheid en veiligheid van onze rijders en fans is onze topprioriteit, met het uitstellen van de race zijn we er zeker van dat we de juiste beslissing hebben genomen. Ik ben er zeker van dat we in augustus opnieuw veel fans mogen verwelkomen voor het grootste spektakel ter wereld”, vertelt Roger Penske, eigenaar van Penske Racing.

You may also like
E-sport: heel wat actie afgelopen weekend, een overzicht
Indycar: de voorlaatste van 2019 is voor Power
Indycar: Pagenaud viert op de veertiende juli
Indycar: Wickens met speciale NSX in Toronto
error: Alert: Content is protected !!