Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Jim De Cock in Corona-tijden?

Wat doet Jim De Cock in Corona-tijden?

Jim De Cock rijdt dan zelf wel niet, hij runt naast zijn bedrijf ook het team Deldiche Racing, dat dit seizoen in principe met drie Norma M20FC naar het Belgian Endurance Championship Belcar komt. Wat doet Jim De Cock in deze woelige tijden?

Ten eerste is er ons bedrijf, dat we draaiende willen houden”, vertelt hij aan de telefoon. “We moeten onze mensen blijven motiveren om verder te werken en we moeten meteen ook creatief zijn, niet alleen om de situatie vandaag het hoofd te bieden, maar ook morgen. We moeten vandaag al bezig zijn met de voorbereidingen voor wat nog gaat komen. Het is uiterst belangrijk voor iedereen dat zoveel mogelijk mensen blijven werken. In onze sector hebben we één element dat vandaag erg nuttig blijkt. Wij respecteren sowieso al uiterst strenge hygiënische en veiligheidsmaatregelen omdat we met voedsel werken en dus was de aanpassing erg snel gebeurd. Verder hoop ik uiteraard dat al onze partners, leveranciers en klanten zo ongeschonden mogelijk uit deze crisis komen en dat we daarna weer alles op alles kunnen zetten!”

Wat betreft de autosport, is Jim De Cock ook nog steeds zeer positief: “Er gaan zaken anders worden en we moeten ons aanpassen, maar als we de rangen sluiten en allemaal samenwerken dan kunnen we onze passie nog een toekomst bezorgen. Wij gaan verder en maken gebruik van de verplichte pauze om alles nog beter voor te bereiden, of dat nu is op vlak van marketing, techniek of uitrusting. We zullen er staan!”       

error: Alert: Content is protected !!