Home > F1 > F1: Fittipaldi en Delétraz zijn de nieuwe test- en reserverijders voor Haas F1

F1: Fittipaldi en Delétraz zijn de nieuwe test- en reserverijders voor Haas F1

Foto ©: Haas F1 Team

Het Haas F1 team heeft bekendgemaakt dat Pietro Fittipaldi en Louis Delétraz de nieuwe test- en reserverijders worden voor het Amerikaans F1-team. Beide hebben vorig jaar al veel in de simulator gereden voor Haas en mogen nu in de wagens rijden. Dit seizoen gaan beide rijders zowel op het circuit als in de simulator rijden. Normaal gezien gaan beide rijders ook deelnemen aan de Formula One’s Esports Virtual Grand Prix series, volgende race hiervan is op 5 april. Fittipaldi (23) was in 2019 actief in DTM en heeft in het verleden ook al aan de IndyCar Series meegedaan. Delétraz (22) zal dit seizoen opnieuw in het Formule 2 kampioenschap rijden bij het Charouz Racing System.

You may also like
F1: ook de GP van Azerbeidzjan wordt geveld door corona
F1: virtuele GP’s voor de fans
F1: nieuwe regels voor 2021 verschoven naar 2022
F1: open brief aan de fans
error: Alert: Content is protected !!