Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Gilles Pyck in corona-tijden?

Wat doet Gilles Pyck in corona-tijden?

Omdat wij de autosport een zeer warm hart toedragen, blijven we ook in deze vervelende tijden actief. Heel wat rijders, teambazen, fotografen, medewerkers en fans moeten noodgedwongen van de circuits of rallywegen wegblijven. Maar wat doen zij in tussentijd? Vandaag vroegen we het aan Gilles Pyck, rallyrijder in het Junior BRC.

“Nu hou ik mij vooral bezig met veel te sporten, veel ritten met de mountainbike, lopen en nog wat oefeningen. In deze periode is het vooral belangrijk om fit te blijven, zodat ik niet met een achterstand moet beginnen als het kampioenschap wordt hervat. Naast het sporten doe ik nog verschillende klusjes thuis bij mijn ouders en ‘s avonds of in mijn vrije tijd probeer ik het racegevoel te onderhouden. Ik speel dan op de Playstation met mijn simulator DIRT 2.0, een paar van mijn vrienden heb zo’n competitie opgestart en ik ga ook meedoen aan het kampioenschap van Jobfixers-BRC.”

error: Alert: Content is protected !!