Home > #Hoofdnieuws > Het woord van een ondernemer…

Het woord van een ondernemer…

Nu we met de wereldwijde crisis van COVID-19 worden geconfronteerd, is de gezondheid en het welzijn van de LePlan-Vermeersch medewerkers en familie, onze verdelers en de gemeenschappen waarin we werken en leven de topprioriteit. 

Hoewel we weten dat we nu opereren in een wereld die met een grote tegenslag te maken heeft, twijfelen we er bij LePlan-Vermeersch ook niet aan dat de wereldwijde gemeenschap dit virus uiteindelijk zal klein krijgen en zal terugkeren naar een tijdperk van welvaart waar we terug gezamenlijk zullen kunnen wijn drinken met familie en vrienden …Tot die tijd zullen we ons steentje bijdragen om de verspreiding te vertragen, voor ons team te zorgen en te werken wanneer het veilig is. 

Al de LePlan-Vermeersch wijnen zijn beschikbaar bij onze verdelers, zie https://www.leplangt.com/store-locator/ . Bestellingen online kunnen in alle veiligheid afgehaald worden of zelfs aan huis gebracht worden.

Met vriendelijke groeten en hou afstand…

Dirk Vermeersch

error: Alert: Content is protected !!