Home > #Hoofdnieuws > Formule E: ExCel Centre in Londen wordt ziekenhuis

Formule E: ExCel Centre in Londen wordt ziekenhuis

Foto ©: Formula E

Het Londen ExCel Centre dat de finale van het FE-seizoen organiseert, zal tijdelijk gebruikt worden als ziekenhuis. In samenspraak met het Ministerie van Defensie wordt de locatie vanaf volgende week een ziekenhuis dat plaats zal bieden aan 4000 mensen. Niet alleen in Londen maar ook in onder andere Birmingham wordt een tijdelijk ziekenhuis gebouwd.

Woordvoerder van de Formule E: “FE staat volledig achter het plan van de regering en het Ministerie van Defensie. We hebben hier in het ExCel Centre de beste faciliteiten ter beschikking die zeker mogen gebruikt worden.” FE heeft ook bevestigd dat de manches in juni en juli groen licht hebben gekregen en voorlopig doorgaan zoals gepland.

You may also like
Formula E: seizoen uitgesteld tot Berlijn
FE Marrakesh: Nick Cassidy snelste tijdens rookietests
FE Marrakesh: in gesprek met “rookie” Sam Dejonghe
Formule E: da Costa neemt leiding in kampioenschap
error: Alert: Content is protected !!