Home > Circuit > Circuit: IMSA past kalender aan

Circuit: IMSA past kalender aan

Foto ©: IMSA

Ook het IMSA-kampioenschap ontsnapt niet aan het coronavirus. Drie wedstrijden van het kampioenschap hebben een andere datum gekregen. Mid-Ohio dat vorige week werd uitgesteld zal nu plaatsvinden op 27 september in plaats van 3 mei. De race op het circuit van Laguna Seca wordt een week vervroegd en gaat nu door op 6 september. De Petit Le Mans enduro in Atlanta wordt naar 17 oktober verplaatst, een week later dan gepland. Zoals de situatie nu is zal het seizoen hervat worden op 30 mei in Detroit. De afsluiter van het seizoen wordt de 12 uur van Sebring, op 14 november.

You may also like
IMSA: BMW domineert op Sebring (iRacing)
Endurance: Porsche heeft interesse in nieuwe categorie
Endurance: IMSA en ACO lanceren één topklasse
IMSA Daytona: broers Vanthoor meteen vooraan in vrije sessies.
error: Alert: Content is protected !!