Home > VAS > Rallysprint > VAS: geen Short Rally van Kasterlee

VAS: geen Short Rally van Kasterlee

De Short Rally van Kasterlee en de bijhorende Regularity van Kasterlee, voorzien op 30 augustus, worden geannuleerd, dat liet de organiserende club RT Titanic weten.

De voorbije dagen heeft het bestuur van RT Titanic Kasterlee vzw heel wat overleg gepleegd en hebben we de volgende moeilijke beslissing moeten nemen, dat het niet realistisch is om de short rally en de regularity dit jaar in te richten. Normaal zijn we nu volop bezig met de voorbereidingen, zoals veiligheidsboek, veiligheidskeuring, maar in de volgende weken ook overlegmomenten met gemeente, provincie, hulpdiensten en IBZ. Wij realiseren ons dat wij deze mensen daar momenteel niet mee kunnen belasten, want dat zij meer dringende en belangrijke zaken af te handelen
hebben. De interne vergaderingen met onze medewerkers zijn ook voor onbepaalde tijd geannuleerd
“, aldus RT Titanic voorzitter Kristof Verhoeven. “Ook omdat we niet weten hoe het de komende weken, maanden zal evolueren en wij met een internationaal deelnemersveld zitten en de maatregelen niet in elk land hetzelfde zijn, willen wij onze omwoners, medewerkers en deelnemers ten volle kunnen beschermen.
Omdat er momenteel praktisch nog geen organisatorische kosten gemaakt zijn was het nu het moment om de knoop door te hakken. Bijkomend behoort het grootste deel van de omwoners tot de risicogroep en wij willen ze dan dit jaar ook niet nog een extra weekend aan huis kluisteren. In ieder geval willen wij terug inrichten op 28 en 29 augustus 2021. Dit wil ook zeggen dat een inrichter die alle kosten voor dit jaar al gedaan heeft en moet annuleren eenmalig kan uitwijken naar het laatste weekend van augustus.

(persbericht/uit archief, foto: Lorenz Deschuyttere)

error: Alert: Content is protected !!