Home > VAS > Rallysprint > VAS: de gevolgen van Corona

VAS: de gevolgen van Corona

Naar aanleiding van het Corona Virus en de beslissing van de Vlaamse minister van Sport dat geen enkel evenement mag doorgaan tot en met 31 maart 2020

  • 1ste Short Rally van Moorslede – AC Dadizele: “Wij willen langs deze weg iedereen die betrokken is bij de organisatie bedanken voor hun inzet en al dan niet geleverde werk om de wedstrijd te laten doorgaan. We hadden een zeer mooi deelnemersveld, mooi weer in het vooruitzicht, en iedereen stond klaar om er terug een rallyfeest van te maken. Het heeft niet mogen zijn. We communiceren nog met de ingeschreven deelnemers over hun inschrijving.”
  • Trimard Classic – “De steeds verder oplopende veiligheids- en risicowaarschuwingen, hebben de Trimard organisatie in samenspraak met alle betrokken overheidsdiensten doen besluiten om het evenement uit te stellen. Komende week hebben we tal van vergaderingen en houden we jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen! We vertrouwen verder op begrip van alle betrokkenen!
  • Slalom van Arendonk – De derde editie, gepland op 5 april 2020, wordt geannuleerd binnen de maatregelen tegen het coronavirus. Indien er een nieuwe datum is wordt deze bekend gemaakt

(persbericht)

error: Alert: Content is protected !!