Home > VAS > Rittensport > VAS: Antwerp Classic krijgt andere datum

VAS: Antwerp Classic krijgt andere datum

Door de recente ontwikkelingen van het corona virus en het besluit van minister Ben Weyts om alle sportwedstrijden tot eind maart te annuleren, heeft organisator PAK Antwerpen beslist om de Antwerp Classic van 14 maart niet te laten doorgaan. Wij zullen de volgende dagen en weken uitkijken naar een nieuwe datum om deze op een later datum in te richten. Dit weekend zullen alle deelnemers terugbetaald worden op het rekening nummer waarmee u uw inschrijving betaald hebt. Als er een nieuwe datum bekend is zullen zij opnieuw moeten inschrijven en betalen. Wij hopen op begrip en wilden door deze maatregel onnodige risico’s te vermijden voor onze deelnemers en medewerkers“, liet PAK voorzitter Kris Peeters weten in een bericht.

(foto: ©W.Bouchez)

error: Alert: Content is protected !!