Home > #Hoofdnieuws > Formula E: seizoen uitgesteld tot Berlijn

Formula E: seizoen uitgesteld tot Berlijn

De E-Prix’s in Parijs op 18 april en Seoel op 3 mei worden afgelast. Dit wordt ons door meerdere bronnen bevestigd. Een officieel bericht van de Formula E blijft nog uit. Hierdoor zal de eerstvolgende race pas op 21 juni in Berlijn doorgaan. Op dit moment zijn er al vijf wedstrijden van het kampioenschap gereden, waar er zes nodig zijn om een kampioen te bekronen. Door contractuele verplichtingen wil Formula E zeker acht tot tien races houden. Er waren zelfs al concrete plannen om op 4 en 5 april twee races te houden op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia. De logistieke afdeling van de organisatie had reeds vluchten en hotels geboekt. De planne werden echter op het allerlaatste moment terug van tafel geveegd na een hoge piek van nieuwe besmettingen dinsdag in Spanje.

https://www.autosportwereld.be/2020/03/11/formula-e-wordt-er-nog-gereden-dit-seizoen/
You may also like
Industrie: gevolgen Corona dramatisch voor autosector
Formule E: ExCel Centre in Londen wordt ziekenhuis
Autosport: een stand van zaken wereldwijd
Corona: ELMS, GT Sports, Belcar Historic & Youngtimer cup en NLS
error: Alert: Content is protected !!