Home > #Hoofdnieuws > Formula E: krijgen we een E-Prix in de Benelux?

Formula E: krijgen we een E-Prix in de Benelux?

Krijgen we een E-Prix in onze eigenste Benelux? Als het van de stad Eindhoven en Formula-Eindhoven afhangt wel. Zij werken aan een bid om een E-Prix te mogen organiseren in 2021 of 2022. Met een geschatte kost van 10 à 20 miljoen euro is de prijs voor het organiseren van een E-Prix niet min. Als het bid van Formula-Eindhoven geaccepteerd wordt, zal er hoogstwaarschijnlijk ook een eerste nachtrace inzitten in de Nederlandse Lichtstad. Ook Envision Virgin rijder Robin Frijns zet zijn schouders mee onder het project.

Foto © Formula-Eindhoven

You may also like
Formula E: seizoen uitgesteld tot Berlijn
FE Marrakesh: Nick Cassidy snelste tijdens rookietests
FE Marrakesh: in gesprek met “rookie” Sam Dejonghe
Formule E: da Costa neemt leiding in kampioenschap
error: Alert: Content is protected !!