Home > Historic > Oldtimer Rally > Legend Boucles: toch terug naar Saint-Hubert

Legend Boucles: toch terug naar Saint-Hubert

Afgelopen week verschenen berichten in de media als zou het gemeentebestuur van Saint-Hubert, door omstandigheden extern aan de organisatie, gekant zouden zijn tegen een terugkeer van de Legend Boucles naar het grondgebied van Saint-Hubert volgend jaar. Op maandag 24 februari echter zat een delegatie van RAC Spa, aangevoerd door Pierre Delettre, samen met het schepencollege van Saint-Hubert, inclusief burgemeester Jean-Luc Henneaux en schepen van Sport Céline Nicolas. Er kwam een heel ander geluid naar buiten. “Lekken in de media zorgden voor de berichten nog voordat de beide partijen aan tafel hadden gezeten. Alle deuren blijven open voor een verdere samenwerking tussen Saint-Hubert en de Legend Boucles in 2021 en daarna“, zo besloot Pierre Delettre.

(foto: rv/©letihon)

error: Alert: Content is protected !!