Home > Circuit > In een notendop: Corona, GT World en GT Sports Club

In een notendop: Corona, GT World en GT Sports Club

  • Corona – SRO houdt er rekening mee dat de opener van het Europese seizoen, in Monza, zal moet geannuleerd worden vanwege de Coronacrisis in Italië. In dat geval wordt Barcelona de finale van de uithouding en wordt de laatst sprintmeeting op 31/10 en 1/1 in Imola verreden.
  • GT Sports Club – de serie voor gentlemen drivers van SRO omvat vijf meetings en staat open voor GT2 en GT3-wagens tegelijkertijd. In ons land racen de heren en dames tijdens het laatste weekend van juli, in het voorprogramma van de 24 Uur van Spa.
  • GT World- Patrick Pilet, Mathieu Jaminet en Matt Campbell enerzijds en Romain Dumas, Thomas Preining en Dennis Olsen anderzijds rijden voor GPX Racing in de GT World Europe in 2020. In de Intercontinental GT Challenge zien we één wagen van het team dat de race vorig seizoen won met Kévin Estre, Richard Lietz en Michael Christensen.
error: Alert: Content is protected !!