Home > #Hoofdnieuws > FE Marrakesh: kunnen de Belgen een vuist maken?

FE Marrakesh: kunnen de Belgen een vuist maken?

Dit weekend vind de 4de race in het ABB Formula E kampioenschap plaats. De Marrakesh ePrix wordt verreden op een semipermanent stratencircuit, het Circuit Moulay El Hassan. Vorige jaar pakte Sam Bird (Envision Virgin Racing) de pole position. De race werd gewonnen door onze landgenoot Jérôme d’Ambrosio (Mahindra), nadat de 2 BMW’s met elkaar in aanraking kwamen. Mahindra heeft reeds 2 jaar op rij de Marrakesh ePrix gewonnen. Kunnen ze dit weekend opnieuw een podium verzilveren?

Mitch Evans (Jaguar) staat momenteel aan de leiding in het kampioenschap. Opvallend, nog niemand wist punten te scoren in elke race dit seizoen. Op zondag mogen de rookies het circuit betreden. 24 rijders met weinig ervaring in de Formule E zullen er gaan testrijden voor de teams. Ook Sam Dejonghe zal in actie komen voor Mahindra. Uiteraard zorgt autosportwereld.be voor de nodige beelden en verslaggeving ter plaatse. De race start zaterdag om 15:03 Belgische tijd en is te volgen op Eurosport 1.

error: Alert: Content is protected !!