Home > Circuit > In een notendop: GT World Challenge en WEC

In een notendop: GT World Challenge en WEC

  • WEC – Team Project 1 zal dit weekend met een gewijzigde line-up aantreden. De 22-jarige Laurents Hörr, voordien actief in LMP3, vervangt David Heinemeier. Bovendien toonde het team de nieuwe Wynn’s livery die de Porsche zal krijgen gedurende de wedstrijd op COTA en de 1000 Miles van Sebring.
  • GT World Challenge – AKKA ASP verschijnt met 3 Mercedes-AMG GT3’s aan de start van het GT World Challenge kampioenschap. Aan het stuur van de #88 zien we de snelle Italiaan Raffaele Marciello terug met Timur Boguslavisky. Tijdens de uithoudingswedstrijden versterkt Felipe Fraga het duo.
  • GT World Challenge – Ook de Lexus RC F GT3 zien we dit seizoen terugkeren. Het Franse Tech1 Racing zal één exemplaar inzetten. Aan boord vinden we tevens een volledige Franse line-up: Aurelien Panis en Thomas Neubauer, met Timothé Buret ter versterking tijdens de langere wedstrijden.
You may also like
In een notendop: Moto E, Le Mans, F1,…
GT World: GPX Racing kiest voor jong talent
GT World: testdagen in beeld
In een notendop: GT World
error: Alert: Content is protected !!