Home > Circuit > Fun Cup 2020: met Michael Mazuin Sport

Fun Cup 2020: met Michael Mazuin Sport

Als partner van de VW Fun Cup powered by Hankook die regelmatig present tekent in de paddock met zijn shop voor rijders en teams, is Michaël Mazuin Sport tijdens het seizoen 2020 natuurlijk ook erg actief op het circuit.
 
Nadat ze de afgelopen maanden indruk hebben gemaakt tijdens hun leerjaar bij de Biplaces (met twee zeges en verschillende podiumplaatsen), zullen de erg jonge Camille en Louis Mazuin hun vader Michaël vervoegen op de Evo3 #422. Ongetwijfeld een team dat een rol zal spelen in de top 10 en mikt op het podium in de Fun- en de Pure-klasse!
 
“Tijdens enkele wedstrijden, en onder meer tijdens de 25h VW Fun Cup midden juli, zou Damien Dupont ons familiale trio moeten vervoegen”, legt Michaël Mazuin uit. “Om hun progressie voort te zetten, kunnen Camille en Louis onder meer rekenen op de omkadering van meervoudig Belgisch Toerisme- en GT-kampioen Jean-François Hemroulle. Ik zal zijn tips natuurlijk met veel plezier ook zelf in de praktijk omzetten!”
 
Ook de Biplace die wordt ingeschreven door de structuur van Michaël Mazuin Sport zal tijdens de meeste wedstrijden van de partij zijn. “Die auto wordt toevertrouwd aan Franse amateurrijders met ervaring in Porsche-kampioenschappen, die zichzelf plezier willen doen in een competitie waar sfeer het sleutelwoord is”, gaat Michaël door. “Met de VW Fun Cup denk ik dat ze de juiste keuze gemaakt hebben! Een Biplace Evo3 is niet hetzelfde als een 911 GT3 Cup, maar ik ben ervan overtuigd dat ze de tijd van hun leven zullen hebben aan het stuur.”
 
Jacky Pierard wordt de kapitein van het team uit Frankrijk. Hij wordt op de #377 bijgestaan door Ralph Pierard en François Decamps.
 
Michaël Mazuin Sport, gebaseerd in Fosses-la-Ville, werkt op 21 en 22 maart een thuiswedstrijd af op het Circuit Jules Tacheny de Mettet. Een reden te meer om erg ongeduldig uit te kijken naar de start van het seizoen!

(persbericht)

error: Alert: Content is protected !!