Home > #Hoofdnieuws > F1: Bottas snelste op derde testdag

F1: Bottas snelste op derde testdag

Valtteri Bottas (Mercedes) sluit de eerste testweek in Barcelona af als snelste. Na 2 probleemloze dagen was er vandaag wat meer actie. In de ochtend bracht Sebastian Vettel (Ferrari) de eerste rode vlag uit. De Duitser kwam stil te staan op het circuit. Het team moest de motor vervangen. Rond de klok van 12 viel ook Nicholas Latifi stil in de Williams. Na de middagpauze reed Kevin Magnussen zijn Haas in het grind na een platte achterband. Dat betekende het einde van de eerste testweek voor Haas. Later moest ook Daniel Ricciardo zijn Renault achterlaten langs de baan.

Het DAS systeem dat Mercedes gisteren gebruikte is ondertussen ook verbannen door de FIA voor 2021.

Volgende week woensdag gaan de poorten terug open voor de tweede testweek.

error: Alert: Content is protected !!