Home > Historic > Legend Boucles: niet meer in Saint-Hubert

Legend Boucles: niet meer in Saint-Hubert

Opvallend nieuws uit Saint-Hubert, want daar wil de burgemeester niet meer horen spreken van de Legend Boucles. Jean-Luc Henneaux is in La Meuse, een Waalse krant, vrij hard voor de rally die goed anderhalve week geleden verreden is.

De rally brengt de streek niets op, want alle hotels zitten toch al vol”, en “Het kost alleen maar geld zonder retour en ik moet al mijn personeel optrommelen voor dat evenement”, dat zijn twee van de opvallende uitspraken van de burgemeester van de gemeente in de Ardennen in La Meuse. “Echter ik ben niet tegen de rallysport, er is een andere wedstrijd die hier passeert en die houden we”, weerlegt hij de kritiek al zou hij antirally zijn. De organisatie van de Legend Boucles heeft al aangegeven over meer aanvragen te beschikken dan nodig voor de wedstrijd, dus wat de impact van de beslissing van de gemeenteraad van Saint-Hubert op de volgende editie zal zijn, is niet duidelijk.

error: Alert: Content is protected !!