Home > Rally > ERC > WRC Zweden: Breen schittert maar lonkt naar ERC titel

WRC Zweden: Breen schittert maar lonkt naar ERC titel

Craig Breen haalde in de afgelopen Rally van Zweden een zevende plaats met de Hyundai i20 WRC. Mooi maar niet het hoofddoel dat de Ier zich dit seizoen heeft gesteld.

foto: fiaerc.com

Craig Breen bleef in Zweden op een zevende plaats voor aan de Fiesta van Teemu Suninen en aan Toyota protégé Takamoto Katsuta. Maar Craig Breen kijkt vooral uit naar zijn deelname aan het Europese kampioenschap waar hij kopman is van het Team MRF Tyres op een Hyundai R5.

ERC titel van bucket-list schrappen

Het halen van de Europese titel zou echt de kers op de taart zijn“, verklaarde Breen. Hij beschouwt zijn deelname dit seizoen als een nieuwe kans op een gemiste titel uit 2015. Toen won hij drie EK rally’s maar liep door pech de ERC kroon mis. “Ik vond het altijd spijtig dat ik die titel niet won, want we verdienden het echt wel dat seizoen! Ik zou dat gemis graag van mijn bucket-list schrappen, vooral ook omdat het de enige titel is uit de ladder naar het WK rally die ontbreekt op mijn palmares“, aldus Craig Breen.

Het ERC start van 26 tot 28 maart op de Azoren

error: Alert: Content is protected !!