Home > #Hoofdnieuws > WRC Zweden: Neuville al bij al tevreden

WRC Zweden: Neuville al bij al tevreden

De WK rally van Zweden was een kwestie van de meubelen redden voor Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul en dat deden ze ook. Ze blijven het WK aanvoeren, maar dienen toch niet als eerste de weg op in Mexico.

Thierry Neuville gaf tijdens het weekend meermaals toe dat hij ergens wat vertrouwen mistte om er echt alles uit te halen en helemaal vooraan mee te spelen. “Op de slotdag hadden we nog één doel en dat was zoveel mogelijk de situatie nog te optimaliseren. Dat betekende vooral punten pakken in de Power Stage. We konden net niet de snelste tijd neerzetten, maar de omstandigheden waren echt erg verraderlijk. Dat was uiteraard niet anders dan de rest van van het weekend en dit resultaat is alles wat er konden uithalen. Er waren gewoon wat proeven waar we net een seconde te veel verloren. Al bij al denk ik niet dat zonder die voorvalletjes we het resultaat erg hadden kunnen veranderen.

Thierry Neuville is nu dus WK-leider met Elfyn Evans, maar de Welshman opent de rally van Mexico.

error: Alert: Content is protected !!