Home > #Hoofdnieuws > WRC Zweden: Nicolas Gilsoul niet gelukkig

WRC Zweden: Nicolas Gilsoul niet gelukkig

Nicolas Gilsoul is een harde werker en iemand die meestal in de schaduw blijft. De man uit La Reid gaf deze namiddag echter uiting aan zijn bezorgdheid en misschien wel boosheid omwille van de omstandigheden van de rally van Zweden.

De omstandigheden zijn om te huilen”, aldus de meervoudige vicewereldkampioen WRC aan de collega’s van de RTBF. “Ik heb hier geen zin in, want het is gewoonweg gevaarlijk. We moeten rijden in omstandigheden waar de banden niet voor gemaakt zijn. We hebben geen controle over de situatie en dat stoort me. Zo zijn er geen sneeuwmuren om ons te beschermen en rijden we de banden mogelijk stuk. Bovendien zitten we in een slechte positie als eerste op de weg. We kunnen echter niet nog meer risico’s nemen in deze omstandigheden. Ik heb het zeer moeilijk met deze situatie…

De WK Rally van Zweden start morgen om 8u42 met de KP van Hof-Finnskog. Verder staan er nog twee proeven en een showproef op het menu.

You may also like
Rally: opnieuw rally in Italië
WRC: home shakedown met Ott Tänak
WRC: update over de kalender
WRC: Carlos Sainz gekroond tot de beste WRC-rijder
error: Alert: Content is protected !!