Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: FIA F3 – F.Renault Eurocup

In een notendop: FIA F3 – F.Renault Eurocup

  • FIA F3 – Federico Malvestiti vervoegt het team Jenzer, waar hij teamgenoot wordt van Matteo Nannini en Calan Williams.
  • FIA F3 – Oliver Caldwell vervolledigt dan weer de bezetting bij Trident. De 17-jarige Engelsman vervoegt er Lirim Zendeli en Devlin DeFrancesco. Prema, ART, HWA, Hitech, Charouz, Jenzer en Trident zijn nu compleet. Bij MP Motorsport, Carlin en Campos moeten nog alle zitjes worden ingevuld.
  • F.Renault Eurocup – R-Ace kwam tot een akkoord met de Indiër Kush Maini voor een seizoen Formula Renault Eurocup. Kush, de jongere broer van F2 rijder Arjun, gaat dus verder in de Eurocup, waar meer dan de helft van de zitjes nog dient worden ingevuld.
error: Alert: Content is protected !!