Home > #Hoofdnieuws > FIA WEC: Toyota en Peugeot gaan verder na beslissing Rebellion

FIA WEC: Toyota en Peugeot gaan verder na beslissing Rebellion

Het jammere nieuws van de dag is dat Rebellion Racing de autosport na de 24 Uur van Le Mans van dit seizoen voor bekeken houdt. Alhoewel deze beslissing betreurenswaardig is, heeft ze geen invloed op de plannen van Peugeot of Toyota ten overstaan van het FIA WEC en de ontwikkeling van hun Hypercars.

Uiteraard blinkt het Rebellion in zijn persbericht uit in woorden als ‘jammer’ en ‘harde beslissing’, maar bottom line stappen de Zwitsers dus gewoon uit de racerij. Peugeot had aangegeven samen te werken met Rebellion voor het nieuwe uithoudingsproject en de Franse constructeur gaf snel na het bericht van de Zwitsers dan ook aan, gewoon verder te gaan, ook zonder hen. Toyota bedankt het team en gaat uiteraard ook gewoon verder met zijn Hypercar-programma.

You may also like
FIA WEC Bahrein: Martin wil meer
WEC: geen Lotterer in Sebring
In een notendop: WEC – Sebring
De autosport dit weekend
error: Alert: Content is protected !!