Home > #Hoofdnieuws > ADAC GT 2020: met Niels Lagrange!

ADAC GT 2020: met Niels Lagrange!

Na drie seizoenen in de Lamborghini Super Trofeo komt de Limburgse rijder Niels Lagrange in 2020 in de ADAC GT Masters uit. De ex-winnaar van de 24 Uur van Zolder doet dat met Grasser Racing team en Lamborghini. Dat vernam Autosportwereld.be in primeur.

(Foto: © Niels Lagrange)

Lagrange testte in Paul Ricard “en ik werd weerhouden uit een groep rijders met naam. De voorbije weken werd er verder onderhandeld en deze week zijn we tot een akkoord gekomen. Grasser Racing Team geniet al enkele jaren fabriekssteun van het Italiaanse merk en is ook het meest competitieve team van Lamborghini in de GT-wereld. De komende weken is het dan ook uitkijken naar wie mijn teamgenoot wordt en ik ga testen in Oschersleben met een volledig nieuwe Lamborghini Huracan GT3.”

Lagrange treedt zo in de voetsporen van onder meer Laurens en Dries Vanthoor, maar ook Alessio Picariello en Adrien De Leener, allemaal landgenoten die streden in het hoogstaande Duitse GT-kampioenschap.

Kalender 2020 ADAC GT Masters:

24-26 april: Oschersleben
15-17 mei: Most
05-07 juni: Red Bull Ring
14-16 augstus: Nürburgring
21-23 augustus: Zandvoort
18-20 september: Hockenheim
02-04 oktober: Sachsenring

error: Alert: Content is protected !!