Home > #Hoofdnieuws > Challenge Bruno Thiry: voorbeeld voor VAS?

Challenge Bruno Thiry: voorbeeld voor VAS?

Guy Thiry, de broer van ex-WRC-rijder Bruno Thiry, gaat verder met de Challenge Bruno Thiry 2020. Deze competitie maakt deel uit van de ASAF-wedstrijden en staat open voor rallyrijders van minder dan 30 jaar oud.

Elf wedstrijden maken deel uit van de kalender en de zes beste resultaten worden in rekening gebracht. Afgelopen jaar keerden de diverse partijen betrokken bij de Challenge niet minder dan 6000 euro uit aan de deelnemers en bovendien is de deelname gratis. Guillaume Detrait won de Challenge in 2019.

Dit initiatief is een voorbeeld voor de Vlaamse Autosportfederatie VAS die weinig tot niets doet met zijn oorlogskas… Informatie en inschrijven: www.asaf.be/annee_en_cours/prescriptions/divers/reglement_cbt_2020.pdf
 

error: Alert: Content is protected !!